Hart Communicators worden toegepast voor het afregelen, uitlezen en instellen van instrumenten die voorzien zijn van een Hart Protocol zoals het grootste deel van de instrumenten die op dit moment in de industrie worden toegepast.

Met een Hart Communicator kunnen druk transmitters, temperatuur omvormers, flow meter en meer worden uitgelezen en gejusteerd.

Tevens kunnen ook diverse proces variabelen worden aangepast.

Voor vele kleinere bedrijven is het kopen van een Hart Communicator die gemiddeld om en nabij de 6000,- Euro kost geen optie. In dat geval is huren een betere optie. U bespaart een dure investering en huurt alleen een instrument wanneer u dat nodig hebt en dat kan soms maar 1 of 2x per jaar zijn tijdens bijvoorbeeld een onderhoud stop.

Ook diverse grote contractors maken gebruik van onze huur instrumenten tijdens grote onderhoud stops waar een complete ploeg technicians moet worden voorzien van de nodige meet, kalibratie en controle apparatuur.

Onze Hart Communicators  zijn universeel toepasbaar en voorzien van alle Hart protocollen welke door de Hart Foundation zijn vrijgegeven.

De Hart Communicators hebben de hoogste ATEX classificatie.

Indien u een Hart communicator of andere testapparatuur wil huren neem dan tijdig met ons contact op en bel 0314 667748 of mail uw info via ons contact formulier.