• darkblurbg
  Hart Communicator

IPPN Measurements & Controls verhuurt al meer dan 10 jaar test- en kalibratieapparatuur aan diverse bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Onze apparatuur kan zowel voor korte en of lange periode gehuurd worden en worden altijd geleverd met een recent kalibratie certificaat.

IPPN heeft hiervoor een zeer uitgebreid programma meetapparatuur beschikbaar. Al onze apparatuur is minimaal voorzien van een herleidbaar kalibratie certificaat indien van toepassing en word voor verzending d.m.v. een extra kalibratie gecontroleerd zodat wij er zeker van zijn dat de apparatuur naar behoren functioneert en u als klant gelijk zonder problemen aan het werk kunnen.

Wij gaan niet uit van certificaten die soms al bijna een jaar oud zijn daar wij niet weten hoe het instrument tijdens verhuur is gebruikt.

Onze klanten zijn diverse grote contractors en bedrijven in de industrie en off-shore.

Wij verhuren o.a.:

 • Drukrecorders tot 1000 bar
 • Drukkalibratoren 
 • Digitale testmanometers met of zonder datalogger.
 • Hogedruk testkoffers
 • Temperatuurkalibratoren voor het meten en geven van Pt100 en thermokoppels.
 • Temperatuur blokkalibratoren tot 650°C
 • Multi funktie proces kalibratoren.
 • Hart Communicators
 • mA loop calibrator
 • Dataloggers voor diverse grootheden.

Wij verhuren apparatuur van o.a. Druck, Beamex, Ametek, Crystal Engineering, Techne, Meriam Instruments, Fluke, Ahlborn Almemo enz.

Indien u instrumenten bij ons wil huren dan verzoeken wij dat tijdig aan te vragen zodat wij de apparatuur voor u kunnen reserveren en eventueel opnieuw te kunnen kalibreren.

 

 

 

Verhuur drukapparatuur

Verhuur drukapparatuur

Huren i.p.v kopen. Wij verhuren diverse digitale manometers en drukkalibratoren vanaf -1 tot 1000 bar met of zonder datalogger. Digitale drukrecorders. Onze meetinstrumenten zijn te huur voor korte (minimaal 1 week) of lange periode. Alle apparatuur is in nieuwstaat en wordt indien van toepassing geleverd met een geldig kalibratie certificaat.

Verhuur temperatuur

Verhuur temperatuur

Voor verhuur hebben wij verschillende temperatuur kalibratoren beschikbaar waaronder simulatoren en kalibratoren voor Pt100 en thermokoppel, temperatuur blokovens in verschillende bereiken. Huren kan bij ons voor minimaal 1 week.

Verhuur Hart communicator

Verhuur Hart communicator

Onze Hart Communicators zijn UP to DATE voorzien van alle instrumenten welke door de Hart Foundation zijn vrijgegeven.
Wij leveren deze instrumenten incl. testsnoeren en een 250 ohm Hart weerstand. Een hart communicator huren dan bent u bij IPPN aan het juiste adres.

Verhuur proces kalibratoren

Verhuur proces kalibratoren

Wij verhuren diverse kalibratoren zoals Druck Unomat UPS Fluke 707 voor het meten en geven van mA signalen. Simulatoren voor thermokoppel en Pt100. Multifunktie proces kalibratoren o.a. Druck TRXII.