Onderstaand vind u een overzicht van de door ons geleverde fabricaten, waarvan wij in de meeste gevallen ook de exclusieve vertegenwoordiging zijn voor Nederland en gedeeltelijk voor Belgie en Duitsland. Wij zijn geen Web winkel maar een gerenommeerd bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van test en kalibratieapparatuur  en kalibratie van diverse meetinstrumenten. Wij weten waar we het over hebben en spreken dezelfde taal als onze klanten. Heeft u vragen of advies nodig bel ons.

Onder de link producten kan u rechtstreeks naar een fabricaat en artikelgroep gaan.

 

Ahlborn Almemo Universele meetinstrumenten en dataloggers.

Ahlborn Almemo Universele meetinstrumenten en dataloggers.

AHLBORN ALMEMO staat voor innovatieve ontwikkeling, kwaliteit en nauwkeurigheid. Reeds meer dan 45 jaar fabriceert en levert AHLBORN hoogwaardige meetinstrumenten en dataloggers voor onderzoek, industrie, meteo, dataloggen en allerlei andere toepassingen. Een van de belangrijkste producten is het door Ahlborn gepatenteerde ALMEMO intelligent meetsysteem en datalogger. Het principe is een meetinstrument voor alle sensoren, het instrument herkend de stekker van de sensor en kan zo alle data van de sensor binnen halen en verwerken. Het ALMEMO meetsysteem is een instrument waarmee nagenoeg iedere…

Ametek Jofra Temperatuurkalibrator

Ametek Jofra Temperatuurkalibrator

De Ametek Jofra temperatuurkalibratoren zijn al jaren een begrip en vinden hun toepassing in de hele industrie, marine en off-shore Met name de ultra lage temperatuur uitvoeringen zijn uniek en worden veelvuldig toegepast in de farmaceutische industrie en kalibratie laboratoriums. Via de onderstaande links gaat u rechtstreeks naar de product pagina:

Crystal Ametek

Crystal Ametek

IPPN is al meer dan 20 jaar de officiële distributeur van Crystal testapparatuur. Crystal sinds enige jaren een onderdeel van de Ametek Calibration groep levert een compleet programma op het gebied van druk meting en kalibratie apparatuur voor overdruk, verschildruk en absolute druk. Een aantal van onze meetinstrumenten kunnen wij voorzien van een datalogger optie zodat deze als een digitale drukrecorder kunnen worden toegepast. Crystal specificeert de meetfout voor de meeste van hun producten in % van de gemeten waarde inclusief de temperatuur invloed over een bereik van -10 tot +50°C. Vele…

FSM AG

FSM AG

FSM AG uit het Duitse Kirchzarten is o.a. gespecialiseerd in fabricage van lage- en ultra lagedrukverschilzenders. Het programma bestaat uit druk- en drukverschil zenders welke o.a. kunnen worden toegepast voor het meten van ruimten onder over- of onderdruk, clean room, drukverschilmeting over filters, luchtsnelheidsmeting, gebouw automatisering, HVAC systemen, schoorsteen trekmeting en in medische toepassing. De meetbereiken van deze transmitters zijn vanaf 10 Pa tot 1000 hPa.

Huber Instrumente AG

Huber Instrumente AG

De producten van Huber werden voorheen gelevert onder de naam Thommen. Huber levert digitale drukverschilmanometers, Digitale drukmeters, Meteo stations en drukkalibratoren met of zonder ingebouwde drukgever vanaf 25 mbar. Een deel van het programma is ook in een ATEX intrinsiek veilige uitvoering leverbaar. De instrumenten van Huber worden veelal gebruikt in de farmaceutische industrie, petrochemie, medicijnindustrie, gas en water, lucht en ruimtevaart, meteo en laboratoriums.

Leitenberger

Leitenberger

Nieuw in het programma is de door Leitenberger in Duitsland geproduceerde Smarttech low cost digitale hydrauliek manometer met datalogger welke speciaal bedoeld is voor testen van hydraulische systemen. Deze digitale manometer word standaard voorzien van een rubber beschermhoes en een kalibratie certificaat en dat alles voor een schappelijke prijs.

Meriam

Meriam

A trusted leader in measurement and calibration solutions for over 100 years. Meriam Instruments USA levert al vele jaren universele Hart Communicators, zij fabriceren voor vele andere bekende fabrikanten maar leveren de producten ook onder hun eigen naam. De Hart Communicator van Meriam Instruments is als een van de enige op de markt 100% hart compatibel en kan met nagenoeg iedere instrument communiceren. Daarnaast levert Meriam nauwkeurige digitale smart drukverschil manometers vanaf 25 mb en absolute druk manometers.

Montwill

Montwill

Montwill industriële digitale paneelmeters in standaard DIN behuizing voor opbouw of inbouw.   Wij leveren van het Duitse fabricaat Montwill een complete range industriële digitale paneelmeters voor het meten van diverse proces en elektrische signalen. De paneelmeters zijn leverbaar in diverse afmetingen in TFT of LED uitvoering. Multi colour displays of in rood, groen, blauw of gele uitvoering. Keuze uit diverse ingang signalen zoals spanning AC/DC, stroom AC/DC, 4 tot 20 mA, Pt100, weerstand, temperatuur, puls en frequentie.  Voeding 24 VDC of 230 VAC ( optie ). Schakelcontacten als optie l…

Techne Calibration

Techne Calibration

Temperatuur vloeistofbaden voorzien van een digitale temperatuurregelaar voor temperaturen vanaf -35 tot +250 graden. Kalibratiebaden met een ingebouwde koelunit voor temperaturen beneden de omgeving temperatuur. Circulatiebaden voor laboratorium toepassing. Fluidised bed aluminium oxide kalibratiebaden tot 1100 graden. Burn-off baden voor het reinigen van tooling in o.a. de kunststof verwerkende industrie. TCAL Dri-Block temperatuur kalibratoren  in 4 verschillende temperatuur bereiken vanaf -25 tot + 650 graden. Dip- en flow koelers. Clip-on temperatuurregelaars. Digitale thermometers voor…

Time Electronics

Time Electronics

Time Electronics kalibratieapparatuur voor diverse grootheden. Kalibratie werkbanken incl. EasyCal 6 kalibratiesoftware. Complete opstellingen voor het kalibreren van o.a. multimeters en meetapparatuur. Weerstand decadebanken voor bijvoorbeeld Pt100 simulatie.

Fensor draagbare relatieve vochtigheid generator

Fensor draagbare relatieve vochtigheid generator

Gepatenteerd systeem. Genereerd 5 tot 95% Rh of 2…98 % rh bij een langere response tijd. Regelt supersnel naar de gewenste waarde. Response tijd: 60 sec voor typical 20 tot 80% RH Rh stabiliteit 0,1% Rh Temperatuur homogeniteit 0,1°C Inclusief CH7 uitwisselbare testkamer voor 7 relatieve vochtigheid sensoren. Als optie zijn diverse testkamers voor o.a. kalibratie van rH sticks of kleine meetinstrumenten leverbaar.

Cole Palmer Traceable

Cole Palmer Traceable

Het programma bestaat o.a. uit digitale temperatuurmeters  en dataloggers voor o.a. het meten van samples voor medische toepassing, vriezers tot -196°C, koelkasten enz. Infrarood thermometers, Thermokoppel en Pt100 thermometers, temperatuur relatieve vochtigheid, Ph en digitale timers. Een deel van het programma is leverbaar met een datalogger funktie via Blue-Tooth of Wifi.

Presys Calibration

Presys Calibration

Presys Levert o.a. automatische nauwkeurige documenterende drukkalibratoren met ingebouwde drukpomp vanaf 1 mbar tot 70 bar voor het snel en nauwkeurig kalibreren van druk instrumentatie in het veld. Het grote voordeel is dat de druk snel door de ingebouwde automatische pomp kan worden opgebouwd en handpompen tot het verleden behoren. De bediening van deze kalibratoren gaat via een duidelijke grote kleuren touch sceen display. Alle data en kalibraties kunnen in de kalibrator worden opgeslagen en direct of via software worden afgedrukt of opgeslagen. Daarnaast levert Presys ook temperatuur en elektrische proces kalibratoren die men eventueel kan uitbreiden met nauwkeurige interne of externe druksensoren zodat u een complete totaal oplossing heeft voor al uw kalibratiewerk in een compacte kalibrator inclusief bijbehorende software.