IPPN Measurements & Controls is leverancier van een compleet programma test- meet en kalibratie apparatuur voor diverse proces grootheden zoals druk, temperatuur, mV, mA, Pt100 en thermokoppel.

Wij leveren complete oplossingen voor het kalibreren van uw testapparatuur of proces instrumentatie van eenvoudige tot de meest geavanceerde kalibratie toepassing.

Bij ons kunt u nog steeds een kundig advies verwachten en hoeft u niet alles zelf uit te zoeken. Wij verkopen geen dozen waarvan wij zelf niet weten wat erin zit en hoe het werkt of dat men het antwoord krijgt u kan op onze website een PDF folder laden met andere woorden zoek het zelf maar uit . Helaas is dat met het huidige internet, met websites waarop nagenoeg ieder instrument wat op deze aardbol te koop, is niet meer vanzelfsprekend.

Onze achtergrond is het zelfde als die van onze klanten E/I field Engineer en calibration technician met een ruime ervaring in de industrie. Daarom spreken wij ook de zelfde taal en begrijpen wij de wensen van onze klanten.

Onze producten vind u in de hele industrie, chemie, petrochemie, on- en offshore, onderzoekcentra en en medische universiteiten terug. Daarnaast maken de meeste grote installateurs en contractors gebruik van onze testapparatuur.

Bij ons kunt u niet alleen instrumenten kopen maar ook huren voor o.a. maintenance stops of als uw eigen apparatuur om een of andere reden niet beschikbaar is. Ook klanten die geen budget hebben om een instrument te kopen of het maar incidenteel nodig hebben maken gebruik van onze verhuur service.

Ons levering programma bestaat uit een aantal gerenommeerde fabricaten waarvan wij in de meeste gevallen al meer dan 20 jaar de officiële vertegenwoordiging zijn in Nederland, België of Duitsland.

Wij zijn onder andere agent van Ametek Crystal Engineering, Huber Instrumenten voorheen Thommen, Thechne calibration, Time Electronics, Ahlborn Almemo, Meriam Process technologies, Mecotec, Sika, FSM AG, Montwill, Piecal, Presys Instruments en Leitenberger.

Voor verhuur hebben wij de bovengenoemde instrumenten aangevuld met Beamex en GE Druck kalibratoren.

Of u nu een drukkalibrator, temperatuurkalibrator, proceskalibrator of Hart communicator wilt kopen of huren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor meer info mail of bel ons.