Ahlborn Almemo datalogger huren of kopen.

 

Een Ahlborn Almemo meetinstrument of datalogger koopt of huurt u bij IPPN Measurement & Controls. IPPN is al meer dan 20 jaar de exclusieve alleen vertegenwoordiging van Ahlborn meetinstrumenten en dataloggers in Nederland. Bij ons bent u aan de bron met uiteraard de beste prijs.

Of u nu een instrument wilt huren of kopen u bent bij ons altijd aan het juiste adres.

Ahlborn ALMEMO meetinstrumenten en dataloggers zijn universeel toepasbaar voor o.a temperatuur, druk, kracht, relatieve vochtigheid, luchtsnelheid, doorstroming, elektrische grootheden, optische straling, gas in lucht concentraties en meer.

Het product programma bestaat uit eenvoudige meetinstrumenten met b.v. 2 of 4 meetingangen tot complexe systemen met meer dan 100 sensoren.

Alle Ahlborn Almemo meetinstrumenten en dataloggers zijn eenvoudig te bedienen met een simpele menu structuur.

Het unieke van Ahlborn Almemo sensoren zit hem in gepatenteerde aansluitstekkers waarin alle gegevens van de sensor zijn opgeslagen zoals meetbereik, type sensor en kalibratie gegevens

Het aansluiten van de sensoren is zeer eenvoudig plug en play.

Iedere sensor wordt door het meetinstrument of de datalogger automatisch herkent.

Eventuele correctie gegevens kunnen door de gebruiker of door IPPN worden aangepast zodat het beste uit een sensor kan worden gehaald. Ook kunnen wij eventueel een meerpunts kalibratie uitvoeren waarna wij de correctie gegevens in de stekker programmeren.

De meeste Ahlborn meetinstrumenten zijn standaard voorzien van een ruim intern geheugen en kunnen d.m.v.  een extra geheugen stekker met daarin een SD kaart worden uitgebreid zodat de data opslag nagenoeg onbegrensd is.

Voor communicatie heeft Ahlborn diverse opties beschikbaar zoals UTP, Bluetooth, glasvezel en een standaard datakabel.

Voor het verwerken van de data levert Ahlborn standaard het programma AMR Control mee.

Voor uitgebreide analyse en data verwerken is Almemo Wincontrol software de beste oplossing welke u in verschillende uitvoeringen kan kopen vanaf eenvoudig tot zeer uitgebreid..

Wij beschikken over een uitgebreid herleidbaar kalibratie lab met de hoogste nauwkeurigheid zodat wij al uw meetinstrumenten kunnen kalibreren of lineariseren voor druk, temperatuur, relatieve vochtigheid en elektrische grootheden en dat is niet alleen beperkt voor Ahlborn Almemo meetapparatuur.

Daarnaast kan u ook diverse meetinstrumenten, kalibratieapparatuur en ook een hart communicator bij ons huren.

Voor meer info IPPN Measurements & Controls Tel. 0314-667748 of mail naar info@ippn.nl

Naar Almemo produkten